Royal Cider

A Royal Cider  2020. tavaszától kapható, a bevezetést követően népszerűsége töretlen és folyamatosan emelkedik. A limitált ízekkel együtt 15  különböző variációban készül. A klasszikus zöldalma, körte, áfonya, eper, mellet olyan különleges ízek is megtalálhatóak a választékban, mint a mangó-lime vagy az alma-feketeribizli.

Valamennyi ciderünk erjesztett gyümölcsborból készül, természetes szén-dioxiddal. Népszerűségét az innovatív és egyedi 1 literes visszazárható fogófüles csomagolásnak és kiváló ár-érték arányának köszönheti, hagyományos 0,275 l üveges és 0,25 l fémdobozos változata is van. RoyalCiderSparkiling néven 0,75 literes nagyüveges kiszerelésben is kapható, amely szintén egyedülálló a hazai piacon.

A megszokott nyári ízek mellet 2020-ban 2 fajta téli limitált kiadás is bevezetésre került. Az alma-narancs és szilva-fahéj ízek szintén 1 literes palackos változatban kaphatók és hidegen vagy akár melegen is fogyaszthatók. A szén-dioxid a melegítés hatására rövid idő alatt elillan és az így kapott forró ital igazi forralt boros élményt ad.